ARHITECTURĂ

Acoperim toate fazele de proiectare, în funcție de stadiul  și tipologia fiecărui proiect:

CONCEPT ȘI SCHIȚE FUNCȚIONALE
RANDĂRI FOTOREALISTE
STUDIU DE FEZABILITATE
ANTEPROIECT ARHITECTURĂ
ÎNTOCMIREA DOSARELOR DE SPECIALITATE ÎN VEDEREA OBȚINERII AVIZELOR ȘI A AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUIRE
PROIECTARE DTAC, PT ȘI DDE CU ANTEMĂSURĂTORI ȘI DEVIZE CANTITATIVE
URMĂRIRE DE ȘANTIER
LUCRĂRI DE PEISAGISTICĂ

DESIGN INTERIOR

Comfortul tău reprezintă obiectivul nostru!

Lucrăm la un standard înalt, cu o deosebită atenție pentru detalii și selecție a materialelor.

Proiectul tău, în funcție de cerințe si gradul de intervenție necesar, va include:

CONSULTANȚĂ
Începem prin a stabili gradul de intervenție, pasii de urmat si bugetul aproximativ raportat la  stilul de amenajare dorit si la dorințele și nevoile adaptate stilului tău de viață sau de lucru .

CONCEPT
Îți prezentăm propunerea de amenajare susținută de moodboard-uri, randări fotorealiste și schițe explicative. În urma prezentării stabilim direcția și modificările finale pentru a putea trece la etapa următoare.

PROIECTARE CAD
Pe baza conceptului aprobat întocmim toate planurile tehnice 2D, detaliile tehnice și  devizele cantitative precum și listele de achiziții adaptate la buget.

PROIECTARE MOBILIER
În funcție de cerințe, concepem și proiectăm la nivel de execuție mobilierul care va fi realizat pe comandă, susținut de model 3D, planșe tehnice 2D și detalii personalizate.   

MANAGEMENT ACHIZIȚII
Te ajutăm atât cu selecția cât și cu organizarea. Departamentul nostru de achiziții comunică cu furnizorii pentru a organiza  comenzille si termenele de livrare astfel încât să te poți bucura la timp atât de materialele necesare în șantier cât și de piesele de mobilier sau accesorii necesare amenajării.

URMĂRIRE ȘANTIER
O recomandăm pentru o cât mai acurată execuție a proiectului. Poți opta pentru proiectare cu asistență a subcontractorilor,  pentru  vizite regulate la momente determinante  sau pentru o urmărire mai intensă a lucrărilor din șantier, în funcție de gradul de complexitate al proiectului și implicit a detaliilor de execuție

PROJECT MANAGEMENT / IMPLEMENTARE

Pentru ca ne dorim sa va oferim o gama de servicii completa si complexa, va punem la dispozitie si servicii de Project Management.

Practic, expertul SPATIO se va ocupa de partea de dezvoltare si implementare de proiecte de arhitectura, cat si de design interior, de la etapa initiala de proiectare, design si planificare si pana la finalizarea tuturor lucrarilor.

AFLĂ PAȘII DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI TĂU AICI.

Grijile referitoare la identificarea unor specialisti care sa aiba in vedere toate detaliile legate de un anume proiect sunt eliminate cu ajutorul nostru, care ne vom ocupa de urmatoarele aspecte:

• Elaborarea unui plan de proiect care va include bugetul implicat, resursele necesare, o grila de timp estimativa, dar si conditii si responsabilitati specifice

•  Alocarea si gestionarea resurselor materiale si umane necesare in vederea demararii proiectului (angajati, aparatura, echipamente, materii prime, eventuali subcontractori, etc.)

•  Realizarea documentatiei specifice necesare in sectiuni diverse ale proiectului

• Verificarea conformitatii desfasurarii proiectului conform cu planul stabilit, din toate punctele de vedere: financiar, calitativ si cu privire la termenii de livrare

• Evaluarea proiectului in fazele apropiate de cele finale, pentru a identifica eventuale schimbari si a implementa masurile necesare

A avea la dispozitie un specialist in Project Management, care se va ocupa de toate aspectele necesare cu privire la organizare si gestiune a resurselor in vederea transpunerii planului initial in realitate constituie un avantaj notabil pentru beneficiari.